Дата публікації:
24 червня 2021
Кількість переглядів:
298
Поділитися:

З 17 по 21 червня на території водно-веслувальної бази Сумського державного університету найкращі судномоделісти України розіграли нагороди Кубка СумДУ-2021.

У кубкових змаганнях моделей секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі) взяли участь спортсмени із Сумської, Дніпропетровської, Черкаської областей, м.Києва та м.Полтава, загалом 33 спортсмени – 19 дорослих і 14 юніорів.

Збірну команду Сумської області представляли спортсмени команди СумДУ (тренер Павло Руденко, асистент кафедри прикладного матеріалознавства та технології конструкційних матеріалів факультету технічних систем та енергоефективних технологій) і спортсмени  з м. Глухів (тренер Микола Грудина).

Учасники змагались у класах моделей Eco mini expert, Eco expert, Eco mini team, mini MONO, MONO 1, MONO 2, mini HYDRO, HYDRO 1.

Спортсмени Сумської області посіли перше командне місце в категорії «Юніори» і третє у дорослій категорії.

Вихованці гуртка судномоделізму та судномодельного спорту, яким керує співробітник кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів Павло Руденко, щороку успішно витупають на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Наразі судномоделісти СумДУ вже готуються до нових перемог. Наступного місяця вони візьмуть участь у Чемпіонаті України із судномодельного спорту.

 

 

джерело https://news.sumdu.edu.ua.

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua