Дата публікації:
21 травня 2021
Кількість переглядів:
262
Поділитися:

20 травня у МЦ «Романтика» відбувся День науки у Сумах.

Присутні мали змогу оглянути тематичні локації, ознайомитися з челенджем винаходів та інновацій «Парк наукових ідей», визначити учасників онлайн-квесту для учнівської та студентської молоді Сумської області «Вчені Сумщини», взяти участь у лабораторних експериментах тощо.

Із Днем науки присутніх привітав голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко, який має ступінь доктора наук у будівельній сфері. Він подякував науковцям за професіоналізм, наполегливу і невтомну працю.*

Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів (ПМ і ТКМ) факультету технічних систем і енергоефективних технологій (ТеСЕТ) СумДУ також долучилася до свята:  Павло Руденко - асистент кафедри ПМ і ТКМ, тренер та голова Федерації судномоделізму та судномодельного спорту Сумщини представив швидкісні радіокеровані моделі для змагань з судномоделювання на відкритій воді, які є його власною розробкою.

cool Наші спортсмени та збірна Сумської області з даними моделями завжди виборює призові місця.

 

 

https://sorada.gov.ua/actual/actual/21556-2021-05-20-12-30-11.html

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua