Дата публікації:
15 червня 2020
Кількість переглядів:
954
Поділитися:

Під керівництвом асистента кафедри ПМ і ТКМ, керівника гуртка з судномоделювання і судномодельго спорту Руденка Павла Володимировича проводяться змагання з судномоделювання на відкритій воді! Колектив кафедри щиро вітає Павла Володимировича з цією подією ?

12-13 червня на території водно-веслувальної бази СумДУ пройшов Кубок України з судномодельного спорту, моделей секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі) «Кубок СумДУ -2020».

Змагання пройшли без глядачів і з дотриманням правил карантину. У кубку взяли участь спортсмени Сумської, Дніпропетровської областей, м.Києва, м.Полтава. Загалом змагались 24 спортсмени — 14 дорослих і 10 юніорів). Збірну команду Сумської області представляли спортсмени команди СумДУ (тренер Павло Руденко) і спортсмени з м. Глухів (тренер Микола Грудина).

cool Наші спортсмени посіли перше командне місце в категорії «Юніори». У категорії «Спортсмени» збірна Сумської області посіла друге місце.

 Детальніше на нашому офіційному сайті СумДУ: https://sumdu.edu.ua/uk/

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua