Дата публікації:
19 березня 2024
Кількість переглядів:
80
Поділитися:

В рамках Угоди між Урядом України та Урядом Латвії про співробітництво у сфері освіти, науки, молоді та спорту відкрито конкурс на здобуття стипендій на навчання та участь у літніх школах (літо 2024р.) в провідних ЗВО Латвії.

Категорії учасників: студенти бакалаврату (з 2 курсу), магістратури, аспіранти; для участі у літніх школах – студенти, аспіранти, викладачі та науковці.

Тривалість програми (навчання): для студентів  – до 10 місяців, для аспірантів – до 11 місяців.

Фінансове забезпечення: щомісячна стипендія 500-700 євро/місяць (залежить від категорії учасника), на участь у літній школі – 1000 євро на весь період навчання.

Кінцевий термін подання заяв: 1 квітня 2024р.

Деталі про програму: https://www.viaa.gov.lv/en/studies

За консультаціями щодо участі у програмі звертайтеся до управління міжнародного співробітництва (каб. БІЦ-410, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.@Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 68-77-84).

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua