Дата публікації:
06 грудня 2023
Кількість переглядів:
178
Поділитися:

06 грудня 2023 року нагороджено Подякою Сумської обласної ради доцента кафедри прикладного матеріалознавства і ТКМ, Марченка Станіслава Вікторовича з нагоди Міжнародного дня волонтерів.

Щиро дякуємо Вам, Станіславе Вікторовичу, за щоденну нелегку працю в умовах воєнного стану, всебічну волонтерську діяльність, вагомий особистий внесок у забезпечення та укомлектування підрозділів Збройних сил України. Кафедра ПМіТКМ пишається Вами!

 

Відзнаки вручив перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим Лисий.

Вітаючи волонтерів він наголосив, що люди, які жертвують власним часом, силами, а інколи і здоров’ям, безкорисливо роблять добро, заслуговують неабиякої уваги та подяки.

«Майже 10 років йде війна. І весь цей час ми всі боронимо наш спільний дім, Україну, від віроломного російського агресора. За цей непростий час українське волонтерство перетворилось на динамічну, високоорганізовану, відповідальну спільноту та потужну силу, яка завжди вчасно там, де потрібно і з тим, в чому є велика необхідність. Я часто чую від наших захисників подяки за допомогу. Вони говорять, що без волонтерів було б армії дуже складно, бо феномен волонтерства в Україні – надзвичайний! Я дякую вам, шановні, за збережені, завдяки вам, життя військових. Бажаю всім нам, щоб ми й надалі тримали курс на нашу Перемогу. Усім миру, добра, здоров’я й злагоди», - звернувся до присутніх волонтерів Вадим Лисий і вручив їм відзнаки Сумської обласної ради.

Подяки за щоденну нелегку працю в умовах воєнного стану, всебічну волонтерську діяльність, вагомий особистий внесок у забезпечення та комплектування підрозділів ЗСУ та з нагоди Міжнародного дня волонтера отримали Станіслав Марченко, Валерій Карлюков, Світлана Пархоменко, Максим Скиданенко та Анжела Коваленко.

Волонтери подякували за відзнаку їх праці і зазначили, що нині – це обов’язок кожного громадянина України.

Джерело

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua