Дата публікації:
20 листопада 2023
Кількість переглядів:
126
Поділитися:

“BridgeUSА: Програма обмінів для українських викладачів” сприятиме розбудові взаємозв’язків між українськими та американськими викладачами та науковими працівниками з метою спільних досліджень, обміну педагогічним досвідом, розвитку навчальних курсів, а також публікування наукових праць.

Програма передбачає візити учасників до університетів США тривалістю 1 місяць (осінній семестр 2024р.), під час якого учасники здійснюватимуть наукові дослідження, проведення занять, розробку нових курсів чи матеріалів до курсів, проводити презентації та лекції, відвідувати конференції з тематики їхніх академічних галузей.

Категорії учасників: викладачі та наукові працівники.

Галузі співпраці: вирішення конфліктів та досліджень миру, інженерія, інформаційні технології, ментальне здоров’я, педагогіка, та містобудування.

Деталі про програму: https://americancouncils.org.ua/programs/bridgeusa-uafp/ 

Кінцевий термін подання документів29 грудня 2023р.

 

BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів ...

За детальною інформацією та консультаціями звертайтеся до управління міжнародного співробітництва, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua