Дата публікації:
07 листопада 2023
Кількість переглядів:
260
Поділитися:

У період з 16 жовтня 2023 р. по 15 грудня 2023 р. реалізується програма міжнародної віртуальної мобільності для здобувачів вищої освіти СумДУ

спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 132 «Матеріалознавство», 133 «Галузеве машинобудування» спільно з Познанським технологічним університетом (м. Познань, Республіка Польща) та Технічним університетом м. Кошице (м. Пряшів, Словацька Республіка) в рамках дисциплін в СумДУ: «Сучасні тенденції в матеріалознавстві»; «Сучасні надтверді та інструментальні матеріали»; «Металознавство та основи термічної обробки»; «Основи становлення сучасного інженера»; «Автоматичне управління процесами обробки матеріалів різанням»; «Ріжучий інструмент»; «Практика виробнича»; «Технологія обробки типових деталей та складання машин»; «Математичне моделювання технологічних процесів і систем»; «Технологічні основи машинобудуівння»; «Прогресивні технології виготовлення деталей гідро- і пневмомашин»; «Робочі процеси високих технологій»; «Новітні методи дослідження структури та властивостей матеріалів», «Дослідницька доброчесність»; «Комп’ютеризовані бази даних, «хмарні» та інтернет-технології».

В рамках міжнародної віртуальної мобільності заплановано ряд зустрічей з викладачами Сумського державного університету (м. Суми, Україна), Познанського технологічного університету (м. Познань, Республіка Польща), Технічного університету м. Кошице (м. Пряшів, Словацька Республіка), Університету Отто фон Ґеріке (м. Магдебург, Німеччина), Технічного університету (м. Клуж-Напока, Румунія).

Слідкуйте за анонсами зустрічей у наших соціальних мережах

Instagram — Вікіпедія  Facebook — увійдіть або зареєструйтеся

 

Координатор програми від СумДУ – Іванов Віталій Олександрович, заст. декана ф-ту ТеСЕТ з міжнародного співробітництва.

Координатор від Познанського технологічного університету (м. Познань, Республіка Польща) – Юстина Трояновська, заст. декана ф-ту механічної інженерії з питань співпраці з промисловістю.

Координатор від Технічного університету м. Кошице (м. Пряшів, Словацька Республіка) – Міхал Гатала, заст. декана ф-ту виробничих технологій з науки та дослідницької діяльності.

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua