Дата публікації:
15 грудня 2022
Кількість переглядів:
141
Поділитися:

Пропонуємо ближче познайомитись зі студентами кафедри ПМіТКМ спеціальності 132 "Матеріалознавство".

Відкриває нашу рубрику студент спеціальності "Матеріалознавство" Сіренко Тимур.

"Навчаюся на спеціальності << Матеріалознавство>>, займаюся баскетболом, до цього 8 років займався театральним мистецтвом, не скажу, що це досягнення, але участь у благодійних турнірах, де кошти йдуть на поміч, чи то безпритульним тваринам, чи то військовим, як для мене це найбільше досягнення".

Воля. Свобода. Перемога. - Сумський національний академічний театр драми та  музичної комедії ім. М.С. ЩепкінаБаскетболісти “Дніпра” зіграли в баскетбол з воїнами ЗСУ - Відео -  basket.com.ua

  • Запитали Тимура: "Чому обрав нашу спеціальність?"

"Насамперед <<Матеріалознавство>> я обрав через зацікавленість до цієї сфери, мене завжди заманювали механізми та всілякі конструкції".

  • Чи заважає навчання спорту?

" Мені здається, треба переставити слова <<спорт>> і <<навчання>>, але насправді ні, намагаюся поєднати і навчання і спорт, іноді, честно кажучи, в мене це не дуже виходить, але я намагаюся".

  • Які плани на майбутнє?

" Плани на майбутнє: довчитися в одному з найкращих університетів країни, втілити декілька дитячих мрій, та допомагати державі відновлюватися після закінчення війни. Слава Україні  🇺🇦".

 Дуже дякуємо Вам Тимур за вибір нашої спеціальності, бажаємо успіхів у навчанні, спорті та, звісно, перемоги. Героям Слава 🇺🇦.

Більше інформації у Facebook, Instagram, TikTok @pmitkm

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua