Дата публікації:
06 грудня 2022
Кількість переглядів:
196
Поділитися:

Шановні воїни, службовці Батьківщині, вітаємо вас з професійним святом.

Бажаємо перемоги, мирного неба над головою, здоров'я і успіхів. Захисники і захисниці, ви найкращі. Безмежно дякуємо вам за захист України! Слава Україні!

З Днем Збройних сил України 2022 - картинки та привітання З ...

Вітання ректора СумДУ Василя КАРПУШІ з Днем Збройних сил України

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани, уклінно вітаю вас з Днем Збройних сил України!

Сьогодні наша країна переживає непрості часи – підступна, загарбницька війна, яку розпочала Росія, неочікувано та кардинально змінила наше життя, понівечила людські долі, розлучила родини, позбавила дому багатьох наших співвітчизників.

Та Україна вистояла й продовжує боротьбу! Нащадки козаків і козачок – військовослужбовці Збройних сил України, є тими щитом, який стримує загарбницьку навалу та мечем, що жене ворога з нашої землі!

Багато співробітників, студентів, аспірантів СумДУ, чоловіків та жінок, юнаків та дівчат взяли до рук зброю та стали на захист України.

Щира вдячність та низький уклін усім тим, хто сьогодні носить військову форму, тим, хто не шкодуючи власного життя стоїть на захисті нашої країни – її незалежності, територіальної цілісності, свободи та майбутнього.

Бажаю військовослужбовцям Збройних сил України міцного здоров’я, наснаги та бойової моці. Залишайтеся живі! Залишайтеся здорові! Бережіть себе й скоріше повертайтеся до дому з перемогою! Все буде Україна!

Джерело

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua