Дата публікації:
21 червня 2022
Кількість переглядів:
234
Поділитися:

21,22,24 червня 2022 року кафедра ПМ і ТКМ провела засідання екзаменаційної комісії №24.

Екзаменаційна комісія за результатами проведеного захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 132 Матеріалознавство постановила присвоїти здобувачам вищої освіти кваліфікацію «бакалавр з матеріалознавства». Захист кваліфікаційних робіт відбувався українською та англійською мовами та за допомогою дистанційних технологій.

Присутні на засіданні: голова комісії Ігор Біловоленко, начальник відділу УГМет АТ «СМНВО-Інжиніринг», а також члени комісії: Оксана Гапонова, заст. голови, завідувач кафедри ПМ i ТКМ; Тетяна Говорун, доцент кафедри ПМ i ТКМ. Андрій Дегула, доцент кафедри ПМ i ТКМ; секретар екзаменаційної комісії: фахівець кафедри ПМіТКМ, Катерина Марченко. 

Всі роботи носили науковий характер, мали елемент новизни та були направлені на вирішення актуальних технічних та технологічних проблем. Тематика кваліфікаційних робіт повністю відповідає профілю спеціальності.

Вітаємо студентів із захистом та бажаємо професійного успіху! Дякуємо усім присутнім за роботу!До зустрічі в магістратурі!!!

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua