Дата публікації:
25 квітня 2022
Кількість переглядів:
370
Поділитися:

Відразу декілька навчальних платформ відкрили доступ до своїх курсів для українців.

Освітня платформа Emeritus надає українським студентам і освітянам безоплатний доступ до курсів, програм і тренінгів більш ніж 50 кращих світових закладів вищої освіти.

Серед можливостей платформи:

  • Emeritus for Ukraine Scholarship Fund – 100 стипендій і доступ до програм, спрямованих на здобуття найбільш затребуваних професійних навичок;
  • Emeritus Insights – преміум-доступ на рік до понад 5 тисяч відеоуроків різної тематики, розроблених на основі робіт провідних авторів та викладачів.
  • Online Courses at Emeritus | Certificates and Classes from Top Universities

Джерело

Також завдяки злагодженим зусиллям Міністерства освіти і науки України, а також на знак підтримки та солідарності з Україною, навчальна платформа Coursera розширює свої можливості для закладів вищої освіти України.

Відтепер українська академічна спільнота має безкоштовний доступ до (понад 6 000) онлайн курсів від провідних університетів та компаній світу з можливістю отримання сертифіката по завершенню.

Умови доступу до програми:

  1. Вхід (українська мова): https://c4b-integration.com/ukr?lang=uk

Вхід (англійска мова): https://c4b-integration.com/ukr?lang=en

У разі виникнення технічних питань / проблем із доступом звертайтесь на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Реєстрація виключно з корпоративної пошти СумДУ

Для реєстрації корпоративної пошти чи вирішення питань відновлення доступу до неї звертайтесь на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..edu.ua

Coursera | Онлайн курсы и сертификаты от ведущих учебных заведений.  Регистрируйтесь бесплатно

Джерело

І наостанок, не забуваємо про українську платформу PROMETEUS, яка у воєнний час відкрила безкоштовний доступ до багатьох курсів.

Prometheus оновив сертифікати підвищення кваліфікації вчителів і запускає  новий безкоштовний курс для освітян | Асоціація міст України

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua