Дата публікації:
15 вересня 2021
Кількість переглядів:
323
Поділитися:

14 вересня пройшов ErasmusDay на Faculty of Technical Systems and Energy Efficient Technologies ?? ? . До зустрічі залучилися представники Управління міжнародного співробітництва, національного  Erasmus+ офісу та учасники програми Erasmus+.

Одна із спікерів заходу – аспірантка кафедри ПМ і ТКМ Олена Терещенко – поділилася своїм досвідом академічної мобільності, розповіла про свої враження від програми  та запропонувала іншим студентам не втрачати нагоди й скористатися моментом. 


«У проєкті передбачена стипендія 800 євро, а витрати на проїзд покривала програма», – підкреслила Олена Терещенко. Аспірантка в рамках програми Erasmus+ впродовж семестру навчалась в Технічному університеті Кельце (м. Кельц, Польша). «Рекомендую прийняти участь у програмі ERASMUS + КА1, це ваш шанс порівняти рівень навчання у нас і в іншій країні та подивитись світ, до того ж стипендія це дозволяє», - зазначила вона. 

Проєкт створено задля обміну досвідом. Наші студенти та аспіранти отримують доступ до кращих лабораторій, нових розробок, вдосконалюють англійську мову та розширюють свій кругозір. 

У цілому, під час заходу студенти та організатори обговорили можливості, а також основні заходи, передбачені в цьому проєкті.

 

Ми сподіваємось, що це допоможе нашим студентам та аспірантам стати учасниками програм Erasmus в майбутньому.

 

Довідково: на кафедрі ПМ і ТКМ за консультаціями можна звертатись до відповідального за міжнародні відносини Харченко Н. А. та до Управління міжнародного співробітництва СумДУ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,   ).

 

 

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua