Дата публікації:
02 квітня 2021
Кількість переглядів:
474
Поділитися:

Які можливості відкриває подальше навчання для студентів колежду? undecided Як незважаючі на пандемію та карантинsealed збільшити свої шанси гідно працевлаштуватися нинішньому студенту? Чи є можливість успішно навчатися й працювати? Як офіційно працевлаштуватись за кордоном будучі студентом та отримати гідну оплату своєї праці? 

Нова весна дарує нові можливості! Тому навіть у нових умовах керівництво кафедри прикладного матеріалознавства і ТКМ допомагає своїм студентам бути затребуваними на ринку праці. Так, 01 квітня відбулася онлайн-зустріч з керівником відділу кадрів компанії Skoda Transportation Вікторією Дегтярьовою.

Участь у заході взяли студенти, що нині навчаються на кафедрі та майдутні абітурієнти - студенти колежду.

Під час зустрічі було обговорено можливість стажування і працевлаштування у кампаніях  F.X. MEILLER та Skoda Transportation (Чехія) та організацію спеціальних курси підвищення фахової майстерності з професії «Електрозварник ручного зварювання» за технологіями TIG, MIG, MAG, MMA в Науково-навчально-виробничому центрі «Технології сучасних машинобудівних матеріалів». 

  

 

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua