Дата публікації:
03 лютого 2021
Кількість переглядів:
408
Поділитися:

Сумський державний університет пропонує майбутнім абітурієнтам пройти тренувальне ЗНО в режимі онлайн на власній платформі навчального закладу.

Для участі потрібно зареєструватися  на платформі zno.sumdu.edu.ua, вказавши свої школу та клас. Після проходження інтерактивного тестування з обраного предмету, учасник тренувального ЗНО отримає оцінку за тестове завдання і результат перевірки кваліфікованими фахівцями відкритих завдань.

Проходження тренувального ЗНО допоможе ознайомитися зі стандартизованими тестами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, отримати результат тренувального тестування та оцінити свій рівень підготовки, а також – навчитися ефективно розподіляти час і психологічно налаштуватися на проходження основного тестування. Окремо пропонується тест для ознайомлення з роботою системи та «випробування кнопок», що дозволить не витрачати обмежений час при тренувальному тестуванні.

Платформу zno.sumdu.edu.ua створено для підготовки школярів до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в умовах, що максимально співпадають із реальним тестуванням. Ініціатори і творці проєкту – Департамент доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи і організаційно-методичний центр технологій електронного навчання СумДУ.

 

джерело інформації - https://news.sumdu.edu.ua

 

 

 

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua