Дата публікації:
22 жовтня 2020
Кількість переглядів:
595
Поділитися:

Днями, анонсовану нами подію «ErasmusDays@SumDU» відвідали і студенти спеціальності Матеріалознавство. Подія, яка була організована управлінням міжнародного співробітництва (УМС) СумДУ, пройшла зі значним успіхом не тільки серед студентів/аспірантів але і серед викладачів. Більш детально про зустріч розповіли співробітники УМС СумДУ. 

Програма Erasmus+ - представляє значний інтерес для студентів та аспірантів нашої спеціальності. Ми вдячні Іванову В. О., завідувачу кафедри ТМВІ, заступнику декана ТеСЕТ з міжнародних відносин за можливість прийняти участь в даній програмі студентам нашої спеціальності. 

Ми пишаємося тим, що в 2019 році студентка-матеріалознавець Терещенко Олена в рамках програми Erasmus+ впродовж семестру навчалась в Технічному університеті Кельце (м. Кельц, Польша). 9 жовтня 2020 року на зустрічі студентів та викладачів кафедри ПМ і ТКМ з питань міжнародної мобільності Олена поділилась своїми враженнями, відповіла на запитання юних матеріалознавців стосовно навчання, мовних перешкод, побутових умов та відпочинку впродовж програми. 

Ми сподіваємось, що ці зустрічі допоможуть вам стати учасником програм  Erasmus в майбутньому.

 

За консультаціями можна звертатись до відповідального за міжнародні відносини кафедри ПМ і ТКМ Харченко Н. А. та до Управління міжнародного співробітництва СумДУ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,   )

P.S. Для всіх, хто не зміг відвідати ErasmusDays@SumDU, відео з зустрічі. Приємного перегляду.wink

   

Сумський державний університет,
Кафедра прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів,
Центральний корпус, аудиторія Ц-202,
вул. Харківська, 116
м. Суми, Україна, 40007


Телефон: +38 0542-64-09-49
E-mail: info@pmtkm.sumdu.edu.ua

У разі використання матеріалів із сайту кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів посилання на ресурс обов’язкове!

pmitkm.teset.sumdu.edu.ua